Web Analytics Made Easy - Statcounter

آخرین آمارها درباره وضعیت شیوع کرونا در کشورهای پرجمعیت اندونزی و فیلیپین به همراه مالزی و تایلند، از افزایش موارد ابتلا و فوت این ویروس حکایت دارد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، مقام‌های فیلیپین، اندونزی، تایلند و مالزی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا دست به تدابیر مختلف از قبیل تعطیل کردن مدارس زده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سی‌ان‌ان، دولت تایلند به منظور مقابله با شیوع ویروس کرونا در این کشور، مدارس و دانشگاه‌ها را از فردا به مدت دو هفته تعطیل می‌کند.بسته شدن مراکز تفریحی و همچنین برگزار نشدن برخی از جشن‌ها اقدام دیگر دولت تایلند بوده است.

تدابیر تایلند برای مقابله با شیوع کرونا در حالی انجام شده که در حال حاضر تعداد مبتلایان به این ویروس به ۱۷۷ نفر رسیده و تاکنون یک نفر جانش را از دست داده است. 

«پرایوت چان اوچا» نخست‌وزیر ترکیه بعد از جلسه کابینه اعلام کرد، «هنوز» تصمیمی برای قرنطینه کردن کامل کشور و یا شهری اتخاذ نشده است.

وی که با ماسک در جمع خبرنگاران حضور یافت، افزود: «ما داریم با بستن اماکن پر خطر، احتمال گسترش (ویروس کرونا) را کاهش می‌دهیم».

از مالزی هم خبر رسیده، اولین مورد فوت بر اثر ویروس کرونا در این کشور جنوب شرق آسیا، امروز ثبت شده است.

طبق گزارش آناتولی، مقام‌های مالزی امروز اعلام کردند دو نفر بر اثر ابتلا به ویروس جانشان را از دست دادند. تا پیش از اعلام خبر فوت دو مالزیایی مبتلا به کرونا، رسانه‌ها گزارش داده بودند که میزان ابتلا در مالزی ۵۶۶ نفر بوده است.

«تان سری محی‌الدین» نخست‌وزیر مالزی روز دوشنبه طی فرمانی برای مقابله با تشدید شیوع کرونا در این کشور، سفر مالزیایی‌ها به خارج از کشور را ممنوع و سفر گردشگران و اتباع خارجی به مالزی را محدود کرد.

طبق فرمان جدید دولت مالزی، تست‌های پزشکی از همه مالزیایی‌هایی که از سفر خارجی به کشور برگشته‌اند انجام می‌شود و آنها باید به مدت ۱۴ روز در قرنطینه خانگی قرار گیرند.

افزایش شمار مبتلایان و فوتی‌های کرونا در فیلیپین یکی دیگر از کشورهای جنوب شرقی آسیا، نگرانی درباره شیوع گسترده ویروس در این کشور را که بیش از ۱۰۰ میلیون نفر جمعیت دارد، تشدید کرده است.

آمار رسمی درباره وضعیت شیوع کرونا در فیلیپین حاکی از آن است که ۱۸۷ نفر به این ویروس مبتلا شده و ۱۲ تن جان داده‌اند.

اندونزی یکی دیگر از کشورهای جنوب شرقی است که به دلیل تعداد زیاد جمعیت و آغاز شیوع ویروس کرونا، ابراز نگرانی کارشناسان درباره احتمال شدت گرفتن شیوع ویروس در این کشور را در پی داشته است.

آمار رسمی از وضعیت شیوع کرونا در اندونزی  نشان می‌دهد، در این کشور که بیش از ۲۶۷ میلیون نفر جمعیت دارد، ۱۷۲ نفر مبتلا و ۵ نفر فوت شده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فیلیپین اندونزی مالزی تایلند کرونا شیوع کرونا ویروس کرونا شیوع ویروس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۰۰۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس

 همچنین در پی صدور هشدار‌های سلامتی، هزاران مدرسه در کشور‌های مختلف در این منطقه مجبور به تعلیق کلاس‌های حضوری خود شدند.

از فیلیپین تا تایلند و هند تا بنگلادش، کارشناسان هواشناسی هشدار دادند که ممکن است دما در روز‌های آینده از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

در فیلیپین، مقامات دولتی کلاس‌های حضوری در تمام مدارس دولتی را به دلیل گرما به مدت دو روز تعلیق کردند.

پس از اینکه دمای هوا روز شنبه در «مانیل»، پایتخت فیلیپین در این فصل از سال به رکورد ۳۸.۸ درجه سانتیگراد رسید، انتظار می‌رود هوای گرم تا اواسط ماه مه ادامه داشته باشد.

در همین حال در بنگلادش هم مدارس پنج منطقه از جمله «داکا»، پایتخت این کشور به دلیل موج گرما تعطیل باقی ماندند.

این تصمیم پس از آن اتخاذ شد که اداره هواشناسی این کشور هشدار گرمای جاری را از روز یکشنبه به مدت ۷۲ ساعت تمدید کرد.

گفته می‌شود حداقل هشت نفر از جمله دو معلم مدرسه در روز یکشنبه در شش منطقه از جمله داکا جان خود را از دست دادند.

بر اساس گزارش اداره هواشناسی بنگلادش، امواج گرما به مدت ۲۹ روز تا روز دوشنبه سراسر کشور را تحت تاثیر قرار داد که طولانی‌ترین موج گرمای ثبت شده در تاریخ این کشور از سال ۱۹۴۸ میلادی تاکنون است.

تایلند هم تحت تاثیر موج گرما قرار گرفته است. گرمازدگی امسال حداقل جان ۳۰ نفر را در تایلند گرفته است.

همچنین در کامبوج، میانمار و ویتنام هم کارشناسان هشدار دادند که دمای هوا در روز‌های آینده ممکن است از ۴۰ درجه سانتیگراد فراتر رود.

به گزارش آناتولی، دمای جهانی در سال گذشته به بالاترین حد خود رسید و سازمان ملل اعلام کرد آسیا با سرعتی ویژه در حال گرم شدن است.

میزان گرم شدن زمین در طولانی‌مدت اکنون در مقایسه با دوران پیشاصنعتی زمین، پیش از انقلاب صنعتی و دورانی که بشر هنوز استفاده از سوخت‌های فسیلی را شروع نکرده بود، حدود ۱.۱ تا ۱.۲ درجه سانتی‌گراد است.

هرچند جهان با وجود همه تلاش‌ها برای مهار گاز‌های گلخانه‌ای در مسیر رسیدن به میزان افزایش دمای حدود ۲.۵ درجه سانتی‌گراد تا سال ۲۱۰۰ است. سازمان ملل اعلام کرده است که حفظ حد ۱.۵ درجه سانتی‌گراد افزایش دما به سرعت در حال ناممکن شدن است.

منبع :ایسنا

 

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • موج گرمای کم‌سابقه در آسیا و تعطیلی مدارس
  • بخش خصوصی به افزایش همکاری کشورهای آسیا کمک می‌کند
  • تیم هاکی روی یخ جوانان ایران از سد مالزی گذشت
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشرفت ایران در تشخیص مالاریا
  • بارورسازی ابرهای کشورهای همسایه ربطی به بارش سیل‌آسای ایران ندارد
  • آیا بارورسازی ابرها در کشورهای همسایه باعث بارش سیل‌آسا در ایران شد؟
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!